Naslovna » Naslovnica » Izborno izvještajna skupština

Izborno izvještajna skupština

U Zagrebu u restoranu Lav, Kustošijanska 277 , 3.prosinca 2014. u 18:00 sati,  održana je redovna izborno izvještajna Skupština Udruge Dragovoljaca Hrvatskih Obrambenih Snaga Grada Zagreba. Nakon podnešenog financijskog i izvješća o radu u protekle 4 godine izabrano je novo predsjedništvo Udruge.

Za predsjednika UDHOS-a Zagreb izabran je Ivan Friščić.
Dopredsjednici:Miroslav Šurbek  i Siniša Šukunda
Tajnik: Zvonko Lucić
Rizničar: Siniša Šukunda
Upravni odbor: Ivan Friščić, Miroslav Šurbek, Krešimir Marko Artuković, Siniša Šukunda, Zvonko Lucić, Ante Lažeta ,Ivan Lažeta
Nadzorni odbor: Branko Šmaguc – predsjednik, Damir Bevanda, Željko Kvesić. Luka Ilić, Miroslav Mucić.

Predsjednik Udhos-a Zagreb gospodin Ivan Friščić zahvalio se starom sazivu predsjedništva na uspješno provedenim projektima i aktivnostima udruge u Gradu Zagrebu, te je zaželio novom Upravnom odboru puno uspjeha u radu i aktivnostima koji su predstavili kroz novi program rada.

Nakon održane izborno izvještajne skupštine prigodne zahvalnice dodijeljene su pravnim i fizičkim osobama za potporu u organizaciji memorijala poginulim braniteljima Grada Zagreba i Memorijalnog ultramaratona Zagreb Vukovar “putevi dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata”.

Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik druge dionice

Ove kao i proteklih godina, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba organizira međunarodni Memorijalni …