Naslovna » Memorijal dragovoljačkih postrojbi » 2.memorijal GB » Najavljujemo 2.Memorijalni malonogometni turnir

Najavljujemo 2.Memorijalni malonogometni turnir

2. Memorijalni  malonogometni turnir Gardijskih brigada, HOS-a , Vojne policije i Specijalne policije

Poštovani,

Osobita nam je čast pozvati Vas na 2.pozivni Memorijalni  malonogometni turnir Gardijskih brigada, HOS-a ,Vojne policije i Specijalne policije.

 ORGANIZATOR: ŠPORTSKO REKREACIJSKO DRUŠTVO DRAGOVOLJACA HRVATSKIH OBRAMBENIH SNAGA                                GRADA ZAGREBA 

POKROVITELJ: GRAD ZAGREB, ODJEL ZA BRANITELJE 

TEHNIČKI ORGANIZATOR: UDRUGA DRAGOVOLJACA HOS-a GRADA ZAGREBA 

SUDJELUJU: UDRUGE PROIZASLE IZ DOMOVINSKOG RATA 

MEDIJSKI POKROVITELJ: MAXPORTAL I Z1 TELEVIZIJA 

NADNEVAK ODRŽAVANJA: 9.SIJEČNJA 2016. S POČETKOM U 10:00 SATI 

MJESTO ODRŽAVANJA:  DVORANA SUTINSKA VRELA  ( SPORTSKI KLUB
PODSUSED, ALEJA SELJAČKE BUNE 40)

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja obratite se na telefon:

091 2533465  Zvonko  Lucić i 095 9017690 Ante Lažeta,  voditelji natjecanja

Nadamo se da ćete pronaći osobno zadovoljstvo da doprinesete nastojanju da sjećanje na bojovnike, ostane upisano zlatnim slovima u hrvatsku povijest.

Memorijalni  malonogometni turnir Gardijskih brigada, HOS-a ,Vojne policije i Specijalne policije će se odrţati 9.siječnja 2016. s početkom u 09:00 sati, u dvorani Sutinska Vrela ( sportski klub Podsused) Aleja Seljačke bune 40.

Molimo Vas da Vaše sudjelovanje potvrdite do 5.siječnja 2016

Na e mail: info@srdhos.hr ili udhos@udhos-zagreb.hr

2 mem-malonog GB plakat web

 PROPOZICIJE TURNIRA

 1. Turnir je pozivnog karaktera i igra se na igralištu dimenzija 40x20m, sa golovima 3x2m i igra se loptom broj 5 koju osigurava organizator.
 1. Igra se na umjetnoj travi paralelno na 2 igrališta, a pravo nastupa imaju igrači koji su navršili 40 godina (u ekipi može biti i jedan igrač s navršenih 37 godina, ako je dijete poginulog branitelja). Igrač ima pravo nastupa samo za jednu momčad.
 1. Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost, a za bilo kakvo ozljeđivanje nisu odgovorni suci niti organizator turnira.
 1. Sustav natjecanja: u prvom djelu igranje po skupinama, dok se od četvrtzavršnice igra na ispadanje. Sve utakmice igraju se 2×12 minuta, osim finala koje traje 2×15 minuta. Suci su odgovorni za mjerenje vremena. Za III. mjesto na turniru raspucavaju se sedmerci.
 1. Organizator turnira osigurava prigodne nagrade za momčadi kao i pojedinačne nagrade za najboljeg igrača, vratara, strijelca i fair play momčad.
 1. Prije početka turnira provodi se ždrijebanje po skupinama. Igra se u 4 skupine, svaka skupina ima 3 ekipe, u skupini igra svako sa svakim. U daljnje natjecanje, četvrtfinale plasiraju se prve dvije momčadi iz svake skupine (od četvrtfinala se igra na ispadanje).
 1. Prvo mjesto u skupini odlučuje najviše osvojenih bodova, zatim međusoban omjer, a treći element je ukupna gol razlika. Nakon neodlučenog susreta po skupinama raspucavaju se sedmerci da se dobije bolji u slučaju istog broja bodova.
 1. Momčadi čini 10 prijavljenih igrača, a igra se igra 4+1 (ekipa koja ostane na terenu sa manje od 4 igrača, utakmica se prekida).
 1. Zamjene igrača se vrše na svojoj polovici kod svoje pričuvne klupe, zamjene su leteće i može se provesti neograničen broj zamjena tijekom utakmice.
 1. Utakmice sudi jedan sudac.
 1. Za nesportsko ponašanje ili grubu igru igrači se isključuje na 2 minute ili isključuju do kraja utakmice. U koliko suparnička ekipa postigne zgoditak, vraća se igrač na teren iako nije prošlo dvije minute. Nakon 2 isključenja igrač se više ne može vratiti u igru. Igrač koji je isključen do kraja susreta (direktan crveni karton), ako je napravio teži incident, može se isključiti do kraja turnira o čemu odlučuje tročlana komisija organizacije turnira od koje je jedan član sudac.
 1. Vratar loptu u igru ubacuje rukom, i iz početnog ubacivanja vratara ne vrijedi zgoditak, osim ako na tom putu nije nekoga dotaknula.
 1. Ubacivanje iz auta i kuta vrši se nogom. Suparnički igrač odmah se mora udaljiti na 1 m od lopte. Na traženje izvođača (podignuta ruka u zrak), sudac će suparničkog igrača udaljiti na udaljenost od 3 metra, i čekat će znak suca za nastavak susreta.
 1. O disciplini svojih igrača isključivo je odgovoran voditelj momčadi.
 1. Tumačenje ovih Propozicija ima Organizator turnira uz pomoć sudaca, a za sve ostale nejasnoće vrijede ostala pravila sukladno PNI.

NAGRADE:

 1. Mjesto: Pokal u trajno vlasništvo + medalje
 2. Mjesto: Pokal u trajno vlasništvo + medalje
 3. Mjesto: Pokal u trajno vlasništvo + medalje
 4. Pokal za fair-play
 5. Najbolji vratar turnira
 6. Najbolji strijelac turnira
 7. Najbolji igrač turnira
Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik druge dionice

Ove kao i proteklih godina, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba organizira međunarodni Memorijalni …