Naslovna » Naslovnica » Povodom Dana HOS-a UDHOS I HSP AS odali počast Stipi Ćoriću

Povodom Dana HOS-a UDHOS I HSP AS odali počast Stipi Ćoriću

Dani HOS-a tradicionalno se održavaju u mjesecu lipnju svake godine u znak sjećanja na slavne ratne dane ranih devedesetih godina kako bi se od zaborava otrgnuli ti važni i povijesni događaji, a kako bi se sačuvalo i sjećanje na one koji su dali za suverenu i nezavisnu RH ono najvrijednije, svoje živote. Povodom navedenih Dana i nadolazećeg blagdana Sv. Ante, zaštitnika HOS-a, svake godine se članovi i dužnosnici UDHOS-a Zagreba prisjete pokojnog Stipe Ćorića.

Stipo Ćorić bio je dragovoljac Domovinskog rata i časnik 99. peščeničke brigade HV-a, član i IO UDHOS Zagreb od njihovog utemeljenja te veliki prijatelj i donator svih pripadnika njihove postrojbe i njihovih članova.

Temeljem navedenog, dužnosnici i članovi UDHOS-a i HSP AS odali su počast Stipi Ćoriću na njegovom grobnom mjestu na zagrebačkom groblju Miroševac dana 08.06.2016. s početkom u 18,00 h. Polaganjem vijenca, paljenjem svijeća i zajedničkom molitvom zahvalili su mu na svemu učinjenom. UDHOS Grada Zagreba predvodili su njihov predsjednik Ivan Friščić te dopredsjednici Marko Artuković i Siniša Šukunda. HSP AS su predstavljali predsjednik stranke i potpredsjednik Hrvatskog sabora Ivan Tepeš prof., glavni tajnik i saborski zastupnik Pero Ćorić, zastupnik u Skupštini Grada Zagreba i predsjednik GV Grada Zagreba Robert Balić dipl. ing., član Predsjedništva stranke i pomoćnik ministra za promet i veze Mario Madunić mag. prom., član Predsjedništva stranke i pomoćnik ministra za graditeljstvo Zdravko Vukićstruč. spec. admin. publ., član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić te brojni drugi.

98ec0092d694f3f780e032d45228a0f5_XL

Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik druge dionice

Ove kao i proteklih godina, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba organizira međunarodni Memorijalni …