Naslovna » Memorijali » 20.memorijal 2019 » 20. Memorijal – Ribolov

20. Memorijal – Ribolov

20. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Ribolov

subota, 27. travnja 2019.

Na ribolovno rekreacijskom centru Granešina održano je natjecanje u športskom ribolovu. Natjecanje je održano u sklopu 20. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata grada Zagreba, koje već tradicionalno organizira udruga HOS-a grada Zagreba, i ujedno je natjecanjem obilježen Dan Udruge športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata republike Hrvatske.

Već ranim jutrom počelo je okupljanje nestrpljivih ribiča, nestrpljivih da što prije zabace udice i ostvare ulov, te time i dobar plasman na natjecanju. Obećane su brojne i vrijedne nagrade, a ribiči obećanjima vjeruju, za razliku od mnogih koji ne vjeruju njihovim pričama. Počelo je sa prijavama natjecatelja, te izvlačenjem brojeva kojima su obilježene pozicije na ribolovnoj stazi.

Tako su na centru bili Miodrag Demo i Vesna Hellfrh iz Odjela za branitelje Grada Zagreba, predsjednik UDHOS ZAGREB Ivan FRIŠČIĆ, članovi  Upravnog i Nadzornog odbora. Sve nagrade, a zaista ih je bilo na pretek, podijeljene su na ogromno zadovoljstvo svih, a svi, zaista svi su dobili neku od nagrada.

Nakon svega uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a potom su svi već dobrano izgladnjeli prionuli obilju hrane i pića.

Predsjedni UŠRIDRRH Mirsad Čustić zahvalio se natjecateljima na velikom odazivu i dobrom ulovu.

EKIPNO

1.mjesto HVIDR-a MAKSIMIR

2.mjesto Veterani HP

3. mjesto HRABRIRezultati

Foto galerija

Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik 22. Ultramaratona Zagreb Vukovar s vremenom 29:27:19

22.MEMORIJALNI ULTRAMARATON ZAGREB-VUKOVAR ˝PUTEVI DRAGOVOLJACA HOS-a I BOJOVNIKA DOMOVINSKOG RATA˝ Osijek – Vukovar (Ovčara) Završen …