Naslovna » Naslovnica » Dinamo ugostio udrugu dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba

Dinamo ugostio udrugu dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba

Predsjednica Uprave GNK Dinamo Vlatka Peras te predsjednik NO kluba Miroslav Rožić primili su u ponedjeljak delegaciju Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba te se na taj način odazvali pozivu na donaciju.
Naime, UDHOS – Zagreb obratio se našem klubu sa zamolbom za donacijom sportske opreme kako bi članovi Udruge bili prepoznatljivi na raznim natjecanjima branitelja na kojima redovito sudjeluju.
Pri tome naveli su čitav niz projekata u kojima su sudjelovali od Memorijala poginulim braniteljima Domovinskog rata Grada Zagreba, raznih izložba i kulturnih manifestacija, izdavanja foto mongorafija, postavljanja spomen ploča te naposljetku organizacije Memorijalnog malonogometnog turnira „Blago i Robert Zadro“ koji će se ove godine održati početkom linja u Podsusedu.
U ime Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba, u posjetu našem klubu bili su Ivan Friščić, predsjednik udruge, Siniša Šukunda i Miroslav Šurbek koji su dopredsjednici te tajnik Zvonko Lucić.
Ugodni razgovor završio je pozivom UDHOS – Zagreb da se GNK Dinamo aktivno uključi u organizaciju Memorijalnog malonogometnog turnira „Blago i Robert Zadro“.
Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik i četvrte dionice

Ove kao i proteklih godina, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba organizira međunarodni Memorijalni …