Naslovna » memorijali » 8.memorijal 2007

8.memorijal 2007

subota, 05. svibanja 2007.
8. MEMORIJAL – NATJECANJE U PADOBRANSTVU

U subotu 05.svibnja 2007., na sportskom aerodromu u Lučkom, održano je natjecanje u padobranstvu. Natjecanje je organizirano u sklopu 8. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, a u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i tehničkoj suorganizaciji Zrakoplovnog centra Croatia.Na natjecanju je nastupilo čak 23 padobranaca u muškoj , ženskoj i konkurenciji, te konkurenciji juniori. Tijekom 8 serija skokova na cilj vođena je tijesna borba za prvo mjesto, jer u konkurenciji su bili gotovo svi državni reprezentativci. Na kraju dana slavili su Damir Sladetič u muškoj konkurenciji , Veselka Pirc u ženskoj konkurenciji dok je u juniorskoj konkurenciji slavio Milan Filipović. U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto pripalo AK Zagreb.

Ekipni poredak:

 1. AK ZAGREB, 104 cm
 2. PK CROATIA, 180 cm
 3. PK RIJEKA, 206 cm

Juniori pojedinačno:

 1. Milan Filipović, 40 cm
 2. Antun John, 58 cm
 3. Marko Premužić, 72 cm

Žene pojedinačno:

 1. Veselka Pirc, 13 cm
 2. Petra Džida, 19 cm
 3. Jasna Sviben, 85 cm

Muškarci pojedinačno:

 1. Damir Sladetić, 11 cm
 2. Goran Radkajec, 14 cm
 3. Nenad Pešut, 14 cm

Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeće linkove:

Rezultati padobranstva

objavili: z&z, 12.06.2007., 11:00

subota, 28. travnja 2007.

8. MEMORIJAL – MALI NOGOMET

Na sportskim terenima Sportskog parka “Mladost”, u subotu 28.travnja 2007., održano je natjecanju u Malom nogometu u sklopu 8.Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba. Memorijal je održan kao tradicionalno događanje posvećeno uspomeni na ljude koji su u zalog naše budućnosti dali najviše što su mogli, svoje živote. Organizator natjecanja je Udruga dragovoljaca HOS-a, pod pokroviteljstvom poglavarstva Grada Zagreba. Lijepi sunčani dan privukao je uz natjecatelje i puno gledalaca, pod vojničkim šatorom i izvrsnim vojničkim GRAHOM i MAĐARSKIM GULAŠOM kojeg su pripremile izvrsne kuharske ruke narednika Pavlica iz vojarne Croatia.Nakon napornih utakmica, s nogometnih je terena kao pobjednik otišla ekipa HVIDRE ČRNOMEREC.POREDAK EKIPA:

 1. HVIDRA ČRNOMEREC
 2. UDRUGA HRVATSKIH DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA PODRUŽNICA GRADA ZAGREBA
 3. INA KVIN NAFTAPLIN
 4. ZADAR

Najbolji vratar: Stanislav Bakrač iz ekipe HVIDRA ČRNOMEREC
Najbolji strijelac: Tomislav Kiš iz ekipe HVIDRA ČRNOMEREC

Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeće linkove:

Rezultati skupina


Rezultati završnice

objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
subota, 28. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – KOŠARKA HAKL

U subotu, 28.travnja 2007. na košarkaškim terenima, sportskog parka mladost, održano je natjecanje u košarki hakll. Natjecanje je održano u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom gradskog poglavarstva Grada Zagreba. Natjecanje je otvorio predsjednik Udruge HOS-a gospodin Ivan Friščić koji je, po završetku natjecanja, dodijelio priznanja i donatorske nagrade.Nastupilo je 6 ekipa, predstavnika sportskih klubova, i braniteljskih udruga.POREDAK EKIPA:

 1. PRI STANLEYU
 2. VIVATIP
 3. JUNIORI

Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja u košarci, hakl

objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
subota, 28. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – STOLNI TENIS

U subotu, 28.travnja 2007.u sportskoj teniskoj dvorani, sportskog parka Mladost, održano je natjecanjeustolnom tenisu.

Natjecanje je održano u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom

Gradskog poglavarstva Grada Zagreba.

Natjecanje je otvorio predsjednik Udruge HOS-a gospodin Ivan Friščić koji je, po završetku natjecanja,

dodijelio priznanja i nagrade.Nastupilo je 6 ekipa, predstavnika sportskih klubova, i braniteljskih udruga.

POREDAK EKIPA:

 1. HVIDRA GENERALSKI STOL
  (Capan, Pušić, Škrtić)
 2. UDHOS ZAGREB
  (Lovrić, Terze, Hrga)
 3. INA KVIN NAFTAPLIN ZAGREB
  (Huzjan, Streha)
 4. ŠRDHOS ZAGREB
  (Brnas, Tumara, Landekić)
 5. VEČERNJI LIST ZAGREB
  (Nemec, Jelić)
 6. PTSP ZAGREB
  ( Blažević, Vičević)
objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
nedjelja, 22. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – HRVANJE

U nedjelju 22.travnja 2007., u športskoj dvorani “Peščenica” održano je prvenstvo Zagrebačke županije za dječake početnike u Hrvanju grčko rimskim načinom. Natjecanje je organizirano u sklopu 8. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, a u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i tehničkog organizatora Saveza hrvačkih sportova Grada Zagreba na čelu sa gospodinom Željkom Pjacom.Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 142 hrvača. Prvenstvo je prigodnim riječima otvorio član UO UDHOS-a gosp. Šikić , a svi nazočni su minutom šutnje odali počast poginulim bojovnicima domovinskog rata Grada Zagreba.Na natjecanju je sudjelovalo osam hrvačkih klubova : HK Lokomotiva, HK Metalac, HK Inas, HK Sesvete, HK Lika, HK Hrvatski dragovoljac, HK Zagreb i HK Pik Vrbovec.Na natjecanju su sudili slijedeći hrvački suci:Željka Kubinek, Saša Petak, Zoran Tumbas, Domagoj Jakšić,Vlado Vončina, Senad Handanagić, Ivica Čapin, i Marinko Kuraja. Sudac statističar: Pave Kosović . Dežurni liječnik Dr. Andrea Bočan . Delegat natjecanja gosp. Anto Jukić.Plasmane po težinskim kategorijama možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Plasmani po težinskim kategorijama
objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
subota, 21. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – KULTURNA PRIREDBA

U subotu 21. travnja 2007., u centru za kulturu i obrazovanje “ Susedgrad“ Argentinska 5 održana je međunarodna folklorna priredba posvećena sjećanju na poginule bojovnike Domovinskog rata Grada Zagreba. Folklorna priredba organizirana je u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i tehničkoj suorganizaciji folklornog ansambla “Croatia” i gostiju iz Slovačke.Folklorni ansambli “Croatia”, izvođenjem točaka iz cijele Hrvatske, simbolično povezuju krajeve Hrvatske iz kojih, i u koje su, dragovoljci odlazili u obranu naše Domovine. Veliki odaziv posjetitelja najviše govori o kvaliteti tog tradicionalnog događanja koje je neizostavni dio svakog memorijala u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba.Tijekom dvosatnog programa posjetitelji su, uz nastupa folklornog ansambla “Croatia”, imali priliku uživati i u izvedbama dječjeg folklornog ansambla “Croatia”, i gostiju iz regije Turiec, SlovačkaProgram kulturne priredbe možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Program kulturne priredbe
objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
subota, 21. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – NATJECANJE U SPORTSKOM RIBOLOVU

U subotu 21.travnja 2007., na jezeru Športskog rekreacijskog centra “Granešina” održano je natjecanje u sportskom ribolovu. Natjecanje je organizirano u sklopu 8.Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, a u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i tehničkoj suorganizaciji UŠRIDR-Republike Hrvatske.Događanje je s nekoliko prigodnih rečenica otvorio predsjednik Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba gospodin Ivan Friščić. Nastupilo je 19 ekipa ribolovnih društava i braniteljskih udruga.U ekipnoj konkurenciji pobijedila ekipa UDHOS VARAŽDIN, dok je pehar za prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji pripao Dubravku Haramina, natjecatelju prvoplasirane ekipe. Odličja pobjednicima podijelio Predsjednik UDHOSA ZAGREB g. Ivan Friščić i Predsjednik UŠRIDR RH g. Mirsad Čustić.

POREDAK:
Ekipno

 1. UDHOS VARAŽDIN
 2. HVIDRA DUBRAVA 2
 3. UDRUGA ŠPORTSKIH RIBOLOVACA INVALIDA DOM.RATA RH

Pojedinačno

 1. Dubravko Haramina, UDHOS VARAŽDIN
 2. Mićo Perić, HVIDRA DUBRAVA
 3. Šefik Bosnić, UŠRIDRRH

Popis natjecatelja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Popis natjecatelja u sportskom ribolovu

objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
subota, 21. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – NATJECANJE U TENISU

U subotu 21.travnja 2007., u Teniskom centru “Podsused” održano je natjecanje u tenisu za djecu do 14 godina, natjecanje na kojemu smo pobijedili svi mi. Natjecanje je organizirano u sklopu 8. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, a u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i tehničkoj suorganizaciji TK Podsused, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.Epitet “natjecanja na kojemu smo svi pobjednici” ovo je sportsko događanje zaslužilo zbog humanitarne pozadine koja se krije iza sportske priredbe. Naime, riječ je o teniskom susretu dva kluba koje surađuju već puno godina. TK “Podsused” iz Zagreba i TK “Borovo” iz Vukovara. Suradnja je počela u teškim danima izbjeglištva, u kojima je sport ponuđen djeci kao način da se na trenutak zaborave patnje izazvane razaranjem domova prognanih obitelji. Rad s najmlađim naraštajem tenisača nije prestao povratkom u Vukovar, jednako kao što time nije prestala ni suradnja dvaju klubova. Svake godine, u sklopu memorijalnog događanja posvećenog poginulim bojovnicima, u posjet Zagrebu dođu mladi tenisaći iz Vukovara. Na taj način podsjećamo ih da su uvijek dragi gosti grada koji prema njima gaji neskrivenu ljubav.Na natjecanju je nastupilo preko 20 djece. Razvrstani po grupama mečevi su trajali tijekom čitavog dana, no na kraju natjecanja organizator je natjecateljima priredio iznenađenje. Bodovi nisu uvršteni u tablice, nije rađena rang lista, jer pobjednika u tom susretu ne može biti. Zapravo, pobjedu je odnio sport, odnijela su ju djeca koja nas uvijek podsjećaju da žrtva bojovnika koji su položili svoje živote u zalog njihove budućnosti nije bila uzaludna.Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja u tenisu
objavili: z&z, 03.05.2007., 10:00
petak, 20. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – NATJECANJE U STRELJAŠTVU VATRENIM ORUŽJU, PIŠTOLJ 9mm

U petak, 20.travnja 2007., na prostoru automatiziranog strelišta «Vrapčanski potok» održano je natjecanje u gađanju iz vatrenog oružja, preciznije pištolja cal. 9 mm. Natjecanje je održano u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i u suorganizaciji HVIDR-e Črnomerec, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Natjecanje je otvorio saborski zastupnik i dopredsjednik Saveza udruga dragovoljaca HOS-a gosp.Vlado Jukić koji je, po završetku natjecanja, pobjednicima dodijelio priznanja i donatorske nagrade.Nastupilo je 20 ekipa, predstavnika sportskih klubova, Hrvatske vojske, policije, zaštitarskih tvrtki i braniteljskih udruga. Među prisutnim natjecateljima viđena su gotovo sva imena koja se ubrajaju u sam vrh sporta u kojemu Hrvatska zauzima veliki ugled u svijetu. Upravo je među njima vođena najžešća borba za osvajanje prvog mjesta,a svojim vrhunskim rezultatima postavili su visoke kriterije za naredno natjecanje.Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja u straljaštvu, vatreno oružje
objavili: z&z, 22.04.2007., 13:20
srijeda, 11. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – ŠAH

U organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom Poglavarstva Grada Zagreba, dana 11.04.2007., s početkom u 17.00 sati, u šahovskoj dvorani Doma sportova održano je natjecanje u šahu. Pojedinačno-ekipni otvoreni brzopotezni turnir – švicarski sustav u 9 kola, 10 minuta po igraču.Na natjecanju je nastupio 101 natjecatelj, a među njima 4 žene,15 branitelja, 21 veteran preko 60 g. 3 juniora do 18 g., 6 kadeta do 14. te 55 ostalih igrača.O jačini turnira najbolje govori podatak da je na njemu nastupilo 2 međunarodna majstora, 1 međunarodni ženski majstor, 6 FIDE majstora, 4 nacionalna majstora, 19 majstorskih kandidata, 56 kategornika, te 13 van kategornika. Prosječan CRO – rejting 1913.Ukupni pobjednik turnira bio je Mario Bilić međunarodni majstor sa 8 bodova osvojenih iz 9 partija. Natjecanje je održano pod budnim okom suca Ivana Petračića i voditelja turnira Brune Sontaga. Turnir je završilo podjelom pehara, medalja i priznanja u 23.00 sati, što puno govori o težini borbi koje su na njemu vođene.Rezultati:
Ukupni pobjednici pojedinačno

 1. Mario Bilić međunarodni majstor sa 8 bodova iz 9 partija
 2. Branko Rogulj
 3. Miro Pandurović

Ukupni pobjednici ekipno

 1. UDHOS – ZAGREB
 2. GAMBIT
 3. HVIDRA ZAGREB
 4. ŠK. KLAKA ZAGREB
 5. ŠK. UHBDR 99
 6. INVALIDI RADA
 7. ŠK. PRIGORJE ZAGREB
 8. ŠK. KONČAR
 9. ŠK. VRBANI

Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja u šahu, pojedinačno

Rezultati natjecanja u šahu, ekipno

Rezultate možete također pogledati i na web stranici: www.crochess.com

objavili: z&z, 05.04.2007., 13:20
srijeda, 04. travnja 2007.
objavili: z&z, 4.04.2007., 09:30
srijeda, 04. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – STRELJAŠTVO, ZRAČNO ORUŽJE

U organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba a pod pokroviteljstvom Poglavarstva Grada Zagreba, dana 4.4.2007., s početkom u 16.00 sati, u streljani streljačkog kluba “Kustošija” održano je natjecanje u streljaštvu zračno oružje, pištolj- puška ekipno i pojedinačno, u kategorijama žene i muškarci.Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja streljastva, zračno oružje
objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00
nedjelja, 01. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – MAČEVANJE

U organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom Poglavarstva Grada Zagreba, u nedjelju 1.travnja 2007. u Mačevalačkoj dvorani Doma sportova održano je natjecanje u mačevanju za natjecatelje djece i kadetskih kategorija.Nakon žestokih borbi u konkurenciji mlađih kadeta i kadetkinja pobijedili su Kristijan Mrkalj i Anita Adler. U kadetskoj konkurenciji titule pobjednika osvojili su Roberta Ilijašev i Matija Vučina.Rezultati:

dječaci do 14 godina:

 1. Bienenfeld Jaka
 2. Kričkić Jaka
 3. Danko Grigor
 4. Fajfar Filip
 5. Vinković Goran
djevojčice do 14 godina:

 1. Bodrožić Bruna
 2. Matešić Iris
 3. Adler Anita
 4. Beljan Lucija
 5. Geber Janja
 6. Mardešić Luana Zelda
 7. Penezić Vlatka
 8. Rebec Andrea
 9. Bunić Raphaella
 10. Čavka Karla
 11. Petković Lara
kadeti:

 1. Geber Lav
 2. Vučina Matija
 3. Popović Tomislav
 4. Rebrina Fran
 5. Matešić Franko
 6. Bienenfeld Jaka
kadetkinje:

 1. Ilijašev Roberta
 2. Adler Anita
 3. Beljan Lucija
 4. Bodrožić Bruna
 5. Rebec Andrea
 6. Penezić Vlatka
objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00
nedjelja, 01. travnja 2007.
8. MEMORIJAL – BOĆANJE

U organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom Poglavarstva Grada Zagreba, dana 1.4.2007., s početkom u 09.00 sati, na stazama “Boćarskog doma”, održano je natjecanje u boćanju. Natjecanje je bilo organizirano na vrlo visokoj razini uz vrlo jaku konkurenciju klubova. Nastupili su natjecatelji iz 16 registriranih klubova boćarskog saveza i natjecatelji dragovoljačkih udruga. U vrlo izjednačenoj borbi pobjedu je izborila ekipa Bočarskog kluba Fešk Feričanci, drugo mjesto pripalo je BK “Zrinski ” iz Knina, treće mjesto zauzela ekipa BK “Kijevo ” iz Kijeva.dok je četvrto mjesto zauzela ekipa BK Hajduk,Trnava iz Zagreba.Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeće linkove:
   Rezultati u skupinama
   Rezultati završne faze natjecanja
objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00
subota, 31. ožujka 2007.
8. MEMORIJAL – KARATE

U prepunoj športskoj dvorani OŠ “Petar Zrinski” u Zagrebu, dana 31.03.2007. god., održan je “8. MEĐUNARODNI KARATE MEMORIJAL POGINULIM BOJOVNICIMA DOMOVINSKOG RATA GRADA ZAGREBA”. Turnir je održan pod pokroviteljstvom Poglavarstva grada Zagreba, u organizaciji “Udruge hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba” (UDHOS-ZGB) i ” KARATE KLUBA STIJENA”.Turnir je u službenom kalendaru natjecanja Hrvatskog karate saveza (HKS-a).
Na turniru nastupili su klubovi iz cijele Hrvatske i susjedne nam Slovenije. Ukupno 526 natjecatelja iz 58 karate klubova.
Natjecanje se održalo na 4 borilišta u disciplini u kate i borbe – pojedinačno, u svim dobnim uzrastima.
Najuspješniji klub – domaćin kk Stijena ( 6 zlata, 11 srebra, 22 bronce).Rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja iz karatea
objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00
subota, 31. ožujka 2007.
8. MEMORIJAL – KUGLANJE

Prvoga dana obilježavanja 8. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom zagrebačkog Poglavarstva, s početkom u 9.00 sati u Kuglani Grmoščica održano je natjecanje u kuglanju.Natjecalo se 7 ekipa, a pobijedila je ekipa Udruge dragovoljaca veterana Domovinskog rata Grada Zagreba, sa srušena 2291 čunja. Najbolji pojedinac bio je Ivica Milas iz ekipe Hrvatska pošta, sa srušenih 647 čunjeva. dok je drugi bio Neven Gojčeta sa srušenih 569 čunjeva.

POREDAK

 1. UDVDR «GRAD ZAGREB»
 2. 150 BRIGADA HV
 3. UDRUGA BRANITELJA KVIN – INA NAFTAPLIN-ZAGREB
 4. HRVATSKA POŠTA
 5. UDHOS ZAGREB
 6. HVIDRA ZAGREB
 7. HRVATSKA POŠTA 2

Kompletne rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja iz kuglanje

objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00
subota, 31. ožujka 2007.
8. MEMORIJAL – BICIKLIZAM

Nakon svečanog otvorenja Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, u organizaciji Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom zagrebačkog Poglavarstva, natjecanjem u biciklizmu započelo je sportsko obilježavanje memorijala.U 11.00 sati s Trga Siječanjskih Žrtava u Kustošiji startalo je 35 biciklista, završilo 30 biciklista koji su vozeći zagrebačkim ulicama 25 kilometara obilazili spomenike Domovinskom ratu. Natjecali su se biciklisti iz Karlovca, Rijeke, Ivanić Grada, Vinkovaca, Varaždina i Zagreba, a u kategorijama: juniori, kadeti, veterani, početnici i rekreativci.Na relaciji od Himpera do cilja na Oltaru Domovine na Medvedgradu natjecateljima je mjereno vrijeme te su zabilježeni slijedeći rezultati: u kategoriji početnika pobijedio je Matija Vrban, u kategoriji kadeta Fran Kurelec, u kategoriji juniora Marko Trajković, u kategoriji veterana Dubravko Šotola

.REZULTATI:

Početnici:

 1. Fran Kurelac
  Matija Vrban
Kadeti:

 1. Fran Kurelac
 2. Josip Jarić
 3. Toni Pejnović
Juniori:

 1. Marko Trajković
 2. Josip Klarić
 3. Ivan Trgovec
Veterani:

 1. Dubravko Šotola
 2. Darko Hriberski
 3. Robert Pečnjak
Rekreativci:

 1. Toni Mikulić

Kompletne rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na sljedeći link:

Rezultati natjecanja iz biciklizma

objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00
subota, 31. ožujka 2007.
OTVORENJE 8. MEMORIJALA

U sklopu otvorenje 8. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba održanog 31.ožujka 2007. u 10:00 na Trgu Siječanjskih žrtava Kustošija, Zagreb kojem su uz mnogobrojne građane zagrebačkih gradskih četvrti nazočili:

 • saborski zastupnici: Ruža Tomašić, Pejo Trgovčević i Vlado Jukić
 • dožupan Županije Karlovačke Marinko Milčić
 • dužnosnici SUDHOS-a: predsjednik Boro Barišić, predsjednik časnog suda dr.Boris Kandare
 • predsjednik Gradske četvrti Črnomerec, dr. Drago Korolija
 • voditelj Ureda za branitelje pri Poglavarstvu Grada Zagreba, brigadir Miodrag Demo

U skopu atraktivnosti otvorenja doskočili su padobranci Zrakoplovnog centra Croatia te uz svečani pucanj Kuburaškog društva Gromovnik ujedno obilježili sam start biciklističke utrke.
Na sam dan otvaranja Memorijala održana su športska natjecanja u biciklizmu, kuglanju i karateu.
Memorijal traje punih mjesec dana i obuhvaća 15 športskih disciplina te popratni kulturni program.
Pokrovitelj: Gradsko poglavarstvo Grada Zagreba.

objavili: z&z, 05.04.2007., 10:00

četvrtak, 22. ožujka 2007.

8. MEMORIJAL

Pozivamo Vas da svojom nazočnošću
uveličate otvorenje
8. Memorijala
poginulim bojovnicima Domovinskog rata
Grada Zagreba
koje će se održati 31.ožujka 2007. u 10 sati
na Trgu Siječanjskih žrtava u Kustošiji.
Predsjednik UDHOS-a Zagreb,
Ivan Friščić
objavili: z&z, 22.03.2007., 11:10
Spread the love

Comments

comments