Naslovna » Ultramaratoni » 12.ultramaraton 2013 » Dionica Slavonki Brod – Osijek

Dionica Slavonki Brod – Osijek

12. MEMORIJALNI ULTRAMARATON ZAGREB-VUKOVAR

˝PUTEVI DRAGOVOLJACA HOS-a I BOJOVNIKA DOMOVINSKOG RATA˝

Dionica   Slavonski Brod – Osijek  84  km

pasica

Boris Ivanovič i nadalje prvi

Članovi organizacijskog odbora poklonili su se kod spomenika poginulim braniteljima u Slavnoskom Brodu, te zapalili svijeće. Na startu četvrte dionice uz pet trkača koji su završili treću dionicu, pojavio se i jučer odustali trkač Duško Štrbac, što samo pokazuje memorijalni karakter utrke. Uz navedene trkače, na startu su se kao potpora trkačima pojavili Zvonimir Šimić, i Nikola Kovač, trkači koji su prošlih godina istrčali ultramaraton,

Kao i prve tri dionice, i četvrtom je dionicom dominirao Boris Ivanovič. Izrazito toplo vrijeme za listopad, nije bilo idealno za trčanje, ali svih pet trkača uspješno je istrčalo najtežu dionicu, i sutra su spremni za četvrtu posljednju dionicu najzahtjevnijeg Ultramaratona u ovom dijelu Europe.

Elvira Rakipovića domaćin ove dionice, ciljem je prošao drugi s vremenom 8;54;27, a s njim su kao potpora utrčali članovi Udruge zdravo trčanje, prvi je ciljem prošao Boris Ivanovič s vremenom 7;53;18  a treći je utrčao Miro Režonja vremenom 9;40;39.

Ukupno, Boris Ivanović  ima prednost nad drugoplasiranim Elvirom Rakipovićem od 3 i pol sata, , te ga samo ozljeda može spriječiti da i treći put pobjedi na ovoj prestižnoj utrci.

Ultramaratonce su u Osijeku dočekali predsjednik Saveza udruga dragovoljaca HOS-a Borislav Barišić, načelnik ratnog stožera HOS-a Anto Đapić, koji su najboljima podijelili medalje i priznanja, a Ivan Friščić, predsjednik Udruge dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba domaćinu, Borislavu Barišiću dodijelio je priznanje, za pomoć u organizaciji ultramaratona.

U jutro u 8.30 sati iz Osijeka će startati 5 trkača nositelja utrke na posljednju petu dionicu koja je ujedno i najkraća, 47 kilometara, do cilja na Ovčari pokraj Vukovara.


Sve informacije o događanjima na utrci i oko utrke, tijekom svih pet dana održavanja maratona, možete dobiti na službenom broju za kontakt:

Siniša Šukunda, mob: 098 210 840

18.10.2013

4.DIONICA  SLAVONSKI BROD – OSIJEK

DUŽINA STAZE 84  km

Poredak

POREDAK DAN 4
RED.BR PREZIME I IME BROJ ZEMLJA VRIJEME
1 BORIS IVANOVIĆ 6 SLO 07;53:18
2 ELVIR RAKIPOVIĆ 4 CRO 08;54;27
3 MIRO REŽONJA 5 SLO 09;40;39
4 MIRKO ERVAĆIĆ 2 CRO 09;57:13
5 IVO ANIČIĆ 1 CRO 10:12:11
6 DUŠKO ŠTRBAC 3 CRO 00:00:00

Foto galerija

2013_10_17_ SL Brod_Osijek17

Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik i četvrte dionice

Ove kao i proteklih godina, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba organizira međunarodni Memorijalni …

Komentiraj

E-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *