Naslovna » Memorijali » 15.memorijal 2014 » 15. Memorijal –Ribolov

15. Memorijal –Ribolov

15. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata

Grada Zagreba – Ribolov

subota, 26. travnja 2014.

Na ribolovno rekreacijskom centru Granešina održano je natjecanje u športskom ribolovu. Natjecanje je održano u sklopu 15. Memorijala poginulim braniteljima grada Zagreba, koje već tradicionalno organizira udruga HOS-a grada Zagreba, i ujedno je natjecanjem obilježen Dan Udruge športskih ribolovaca invalida domovinskog rata republike Hrvatske. Time je obilježena 16. Obljetnica od osnutka UŠRIDRRH.

Već ranim jutrom počelo je okupljanje nestrpljivih ribiča, nestrpljivih da što prije zabace udice i ostvare ulov, te time i dobar plasman na natjecanju. Obećane su brojne i vrijedne nagrade, a ribiči obećanjima vjeruju, za razliku od mnogih koji ne vjeruju njihovim pričama. Počelo je sa prijavama natjecatelja, te izvlačenjem brojeva kojima su obilježene pozicije na ribolovnoj stazi.

Tako su na centru bili predsjednik UDHOS ZAGREB Ivan FRIŠČIĆ, dopredsjednici Siniša Šukunda i Krešimir Marko Artuković, tajnik Zvonko Lucić, članovi UO , Ante Lažeta te  NO UDHOS ZAGREB. Iz Gradskog poglavarstva brigadir Miodrag Demo, mr. Miro Laco pročelnik ureda gradonačelnika Milana Bandića,

Sve nagrade, a zaista ih je bilo na pretek, podijeljene su na ogromno zadovoljstvo svih, a svi, zaista svi su dobili neku od nagrada.

Nakon svega uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a potom su svi već dobrano izgladnjeli prionuli obilju hrane i pića.

Poredak ekipno:
1. mjesto – UHDDR Pešćenica – /Telišman Boris i Telišman Mario/
2. mjesto – HVIDRA Dubrava I – /Fuček Slavko i Fuček Slavko ml./
3. mjesto – UHDDR Bjelovar – /Hosi Josip i Šobar Ivan/
Galerija
granesina ribolov
Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

Marko Bičanić pobjednik i četvrte dionice

Ove kao i proteklih godina, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba organizira međunarodni Memorijalni …

Komentiraj

E-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *