Naslovna » Memorijali » 17.Memorijal 2016 » 17. Memorijal –Ribolov

17. Memorijal –Ribolov

17. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Ribolov

subota, 30. travnja 2016.

Na ribolovno rekreacijskom centru Granešina održano je natjecanje u športskom ribolovu. Natjecanje je održano u sklopu 17. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata grada Zagreba, koje već tradicionalno organizira udruga HOS-a grada Zagreba, i ujedno je natjecanjem obilježen Dan Udruge športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata republike Hrvatske.

Već ranim jutrom počelo je okupljanje nestrpljivih ribiča, nestrpljivih da što prije zabace udice i ostvare ulov, te time i dobar plasman na natjecanju. Obećane su brojne i vrijedne nagrade, a ribiči obećanjima vjeruju, za razliku od mnogih koji ne vjeruju njihovim pričama. Počelo je sa prijavama natjecatelja, te izvlačenjem brojeva kojima su obilježene pozicije na ribolovnoj stazi.

Tako su na centru bili predsjednik UDHOS ZAGREB Ivan FRIŠČIĆ, dopredsjednici Siniša Šukunda, tajnik Zvonko Lucić, članovi  UO Ivan i Ante Lažeta. Sve nagrade, a zaista ih je bilo na pretek, podijeljene su na ogromno zadovoljstvo svih, a svi, zaista svi su dobili neku od nagrada.

Nakon svega uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a potom su svi već dobrano izgladnjeli prionuli obilju hrane i pića.

Predsjedni UŠRIDRRH Mirsad Čustić zahvalio se natjecateljima na velikom odazivu i dobrom ulovu.

Rezultati

REZULTATI 17.MEMORIJALA HOSA

Foto galerija

17.MEMORIJAL 2016.
17.MEMORIJAL 2016.Apr 9, 2016Photos: 705
 
Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

U Kutini obilježena godišnjica smrti Velimira Kvesića

Izaslanstvo   SAVEZ-a UDHOS  predvođeno  dopredsjednicima Ivanom Friščićem,  Antom Đapićem,  Vladom Jukićem, Željkom Soldom, Miroslavom Šurbekom …