Naslovna » Memorijali » 22. memorijal 2021 » 22. Memorijal – Ribolov

22. Memorijal – Ribolov

22.Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Ribolov

subota, 27. ožujka 2021.

Na ribolovno rekreacijskom centru Granešina održano je natjecanje u športskom ribolovu. Natjecanje je održano u sklopu 22. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata grada Zagreba, koje već tradicionalno organizira udruga HOS-a grada Zagreba, uz pomoć Udruge športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata republike Hrvatske.

Već ranim jutrom počelo je okupljanje nestrpljivih ribiča, nestrpljivih da što prije zabace udice i ostvare ulov, te time i dobar plasman na natjecanju. Obećane su brojne i vrijedne nagrade, a ribiči obećanjima vjeruju, za razliku od mnogih koji ne vjeruju njihovim pričama. Počelo je sa prijavama natjecatelja, te izvlačenjem brojeva kojima su obilježene pozicije na ribolovnoj stazi.

Tako su na centru bili, predsjednik UDHOS ZAGREB Ivan FRIŠČIĆ, članovi  Upravnog i Nadzornog odbora. Sve nagrade, a zaista ih je bilo na pretek, podijeljene su na ogromno zadovoljstvo svih, a svi, zaista svi su dobili neku od nagrada.

Ulov je bio odličan, a bilo je tu kalifornijske pastrve od milja zvane kalifa, bilo je potočne pastrve veće i manje, a bilo je i velike losos pastrve. Nitko nije ostao bez ulova, a vjerujem da je ulovljena riba sa slašću konzumirana za objed na obiteljskom objedu.

Nakon svega uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a potom su svi već dobrano izgladnjeli prionuli obilju hrane i pića.

Predsjedni UŠRIDRRH Mirsad Čustić zahvalio se natjecateljima na velikom odazivu i dobrom ulovu.

EKIPNO

1.mjesto UŠRIDRRH

2. HVIDR-a Susedgrad

3. mjesto HRABRI

Najuspješniji Pojedinačno su bili:

  1. mjesto Slavko Fuček
  2. mjesto Đevad Bejtović
  3. mjesto Boris Telišman
Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

U Kutini obilježena godišnjica smrti Velimira Kvesića

Izaslanstvo   SAVEZ-a UDHOS  predvođeno  dopredsjednicima Ivanom Friščićem,  Antom Đapićem,  Vladom Jukićem, Željkom Soldom, Miroslavom Šurbekom …