Naslovna » Naslovnica » 24. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Ribolov

24. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Ribolov

24.Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Ribolov

subota, 29. travnja 2023.

Na ribolovno rekreacijskom centru Granešina održano je natjecanje u športskom ribolovu. Natjecanje je održano u sklopu 24. Memorijala poginulim bojovnicima Domovinskog rata grada Zagreba, koje već tradicionalno organizira udruga HOS-a grada Zagreba, uz pomoć Udruge športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata republike Hrvatske.

Već ranim jutrom počelo je okupljanje nestrpljivih ribiča, nestrpljivih da što prije zabace udice i ostvare ulov, te time i dobar plasman na natjecanju. Obećane su brojne i vrijedne nagrade, a ribiči obećanjima vjeruju, za razliku od mnogih koji ne vjeruju njihovim pričama. Počelo je sa prijavama natjecatelja, te izvlačenjem brojeva kojima su obilježene pozicije na ribolovnoj stazi.

Tako su na centru bili, predsjednik UDHOS ZAGREB Ivan FRIŠČIĆ, članovi  Upravnog i Nadzornog odbora. Sve nagrade, a zaista ih je bilo na pretek, podijeljene su na ogromno zadovoljstvo svih, a svi, zaista svi su dobili neku od nagrada.

Ulov je bio odličan, a bilo je tu kalifornijske pastrve od milja zvane kalifa, bilo je potočne pastrve veće i manje, a bilo je i velike losos pastrve. Nitko nije ostao bez ulova, a vjerujem da je ulovljena riba sa slašću konzumirana za objed na obiteljskom objedu.

Nakon svega uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a potom su svi već dobrano izgladnjeli prionuli obilju hrane i pića.

Predsjedni UŠRIDRRH Mirsad Čustić zahvalio se natjecateljima na velikom odazivu i dobrom ulovu.

REZULTAT:

STARTNA LISTA ZA EKIPNO NATJ.-4KOM

REZULTATI I STANJE BOD 24 memorijal HOS-a

Spread the love

Comments

comments

Pročitajte

24. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Šah

24. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba – Šah subota, 17. lipnja 2023. ODRŽAN …